Priser

  Første konsultation 810.-
  Opfølgende konsultation 515.-
  Tillæg i forbindelse med akut tid/tid udenfor normal åbningstid 350.-
  Udeblivelse uden afbud/Sent afbud (se nedenfor) 465.-
  Leje af lagen (har du glemt dit lagen kan du leje et af os) 40.-
  Din fysioterapeut med til træning (OBS ekstratillæg ved entré til center/klub) 810.-

   

  Online/video konsultation

  Da en stor del af vores kunder ofte kører langt for at komme til behandling gør vi det muligt at få en opfølgende konsultation som en video-konsultation over nettet. Dette muliggør at afstanden ikke er afgørende for om du kan få den optimale behandling for netop dit problem. Prisen er den samme, som hvis du kom på klinikken.

   

  Studerende

  Er du studerende på en videregående uddannelse får du 10% rabat på alle konsultationer ved fremvisning af gyldigt studiekort. Vi mener at selv om man er studerende, så skal man stadig have råd til god behandling.

   

  Udeblivelse uden afbud

  Er du forhindret i at komme til aftalt tid er det vigtigt at du melder afbud inden kl 9:00 på behandlingsdagen, da du ellers kan blive pålagt et udeblivelsesgebyr på det der svarer til en normal konsultation.

   Betaling

   Der afregnes efter hver konsultation. Betaling kan ske på følgende måder

   • MobilePay
   • Kontant (hjælp os ved at have det aftalte beløb klar)
   • Bank Overførsel

    

   Tilskud

   Sygesikringen Danmark
   Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til din behandling. Læs mere om takster mm. ved at klikke på dette link

   Sundhedsforsikring
   Har du en sundhedsforsikring vil den i mange tilfælde dække hele eller dele af din behandling hos en fysioterapeut. Desværre er der ikke nogen ensretning på området og du er derfor nødt til at kontakte dit forsikringsselskab for oplysninger omkring hvordan du er dækket. Du skal dog være opmærksom på, at du måske selv skal betale i første omgang, hvorefter du kan få refusion af dit forsikringsselskab (afhænger af hvilket selskab du har).