Kontakt os nu

Har du brug for en fysioterapeut?
Ring nu 51 95 15 15 eller udfyld formularen!

Om Apex Fysio

Apex Fysio drives af fysioterapeuterne Thorvaldur Skuli Palsson og Steffan Wittrup Christensen. Vi har begge mere end 10 års klinisk erfaring med udredning og behandling af komplekse muskuloskeletale (kroppens muskler og led) problemstillinger relateret til bevægeapparatet.

 

Fysioterapi er i disse år i en rivende udvikling hvor der stilles stadig større krav til at kunne levere en evidensbaseret tilgang, hvilket kræver en kontinuerlig faglig udvikling for at kunne implementere den nyeste viden i den kliniske praksis. Det, at kunne levere fysioterapi på højeste niveau til vores klienter er vigtigt for os, både fagligt og personligt, hvorfor vi begge har omfattende efter- og videreuddannelse indenfor det muskuloskeletale område.

 

Ud over deltagelse på adskillige kurser, konferencer og workshops over hele verden har vi begge gennemgået en masteruddannelse i muskuloskeletal fysioterapi i Australien samt arbejdet inden for området på flere klinikker i både ind og udland. Denne omfattende uddannelse har givet national annerkendelse i form af specialistgodkendelse af Danske Fysioterapeuter. Ud over arbejdet på klinikken forsker vi begge, hvor vi fokuserer på smerte- og dysfunktionsproblematikker relateret til bevægeapparatet.

 

Denne kobling mellem klinisk arbejde og forskning anser vi som værende yderst vigtigt og samtidig uadskillelige, der både supplerer hinanden og bidrager til bedre kvalitet i både undersøgelse og behandling.

Vores vision

Vores vision med klinikken er at yde fysioterapi på højeste niveau. Vi vil gøre vores bedste for at komme til bunds i dit problem og igangsætte et relevant forløb, hvor fokus er på hjælp til selvhjælp og på den måde gøre dig uafhængig af os. I vores undersøgelse og behandling tager vi udgangspunkt i den nyeste forskning med henblik på at give dig den information, undersøgelse og behandling som lige netop din situation kræver. Vi sætter en ære i vores arbejde og tilbyder kun en intervention, som vi kan stå indenfor, både fagligt og personligt og vores mål er at få dig hjulpet, så du hurtigst muligt når til det punkt, hvor vi er overflødige og du kan klare dig uden vores hjælp.

Apex Fysio

Valget af navnet Apex Fysio er ikke tilfældigt. Apex kommer fra latin og betyder spids eller top mens Fysio er en forkortelse for fysioterapi. Med navnet Apex Fysio ønsker vi at signalere, at vi altid stræber efter at levere fysioterapi på højeste niveau.
Vi ser frem til at hjælpe dig.

Med Venlig Hilsen
Thorvaldur Skuli Palsson & Steffan Wittrup Christensen