specialister i muskuloskeletal fysioterapi

    Hos Apex Fysio er vi specialister i muskuloskeletal fysioterapi. Dette betyder at vi på klinikken har spidskompetencer inden for undersøgelse og behandling af kroppens muskler og led. Ved en konsultation hos os, er der fokus på at identificere de faktorer der er medvirkende til eller vedligeholder smerterne. Efter en grundig undersøgelse får du information om hvorfor det gør ondt og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.  Vi lægger stor vægt på at inddrage dig i forløbet, for at sikre at du ved hvorfor du har ondt samt hvad du selv kan gøre for at bedre dine gener. Dette gør vi med en fyldestgørende forklaring af problemet og med aktive øvelser, som du kan udføre hjemme eller på arbejde.

     

    For nogle kan der være behov for en forebyggende indsats, afhængig af hvad vedkommende skal tilbage til. Dette kan f.eks være fysisk krævende arbejde, sport mm. For langt de fleste vil der være tale om nogle få konsultationer, hvorefter man kan vende tilbage til en almindelig hverdag, fritidsaktiviteter mm.

     

    Har du fået ondt i ryggen og går smerterne ikke væk af sig selv, så kontakt Apex Fysio. Vores fysioterapeuter er specialister i behandling af smerter fra kroppens muskler og led. Efter en indledende samtale og grundig undersøgelse laver vi en plan for hvordan vi hjælper dig af med smerterne. Ring på 51 95 15 15 for at booke en tid. Vi ser frem til at hjælpe dig.