Fysioterapeut Steffan Wittrup McPhee Christensen

  Jeg er uddannet fysioterapeut i 2005 og godkendt specialist muskuloskeletal fysioterapi. Jeg arbejder med udredning og diagnosticering af komplekse problemstillinger, der har med kroppens muskler og led at gøre: Læs mere her.

   

  Anerkendelse som specialist i fysioterapi er kommet efter at jeg gennem en årrække videreuddannet mig indenfor det muskuloskeletale område.

   

  Jeg har deltaget på talrige kurser og kongresser i både ind og udland. Ud over de mange kurser inden for det muskuloskeletale området, har jeg taget en Master grad i Muskuloskeletal Fysioterapi i Australien. Du kan læse mit CV.

   

  Forskning og undervisning

  Sideløbende med arbejdet på klinikken færdigjorde jeg min ph.d. i 2017 ved Aalborg universitet, hvor jeg blandt har forsket i hvordan nakkesmerter påvirke muskelfunktion. Ud over jeg fortsat er involveret i forskning underviser jeg også på fysioterapiskolen i Aalborg.

   

  Sideløbende med arbejdet på klinikken arbejder jeg med undervisning og forskning inden for det muskuloskeletale område

   

  Ønsker du at booke en tid eller har du spørgsmål til hvad jeg kan gøre for dig, kan du ringe til klinikken på 51 95 15 15 eller skrive til mig på stc@apexfysio.dk

   

  Jeg ser frem til at hjælpe dig.

   

  Med Venlig Hilsen

  Steffan Wittrup McPhee Christensen

  fysioterapeut Steffan Wittrup Christensen