Nyeste viden i behandling af piskesmæld

    Nyeste viden omkring piskesmæld

    Flere af jer oplevede i sidste måned var meget svært at få en tid hos Steffan. Det er der en rigtig god forklaring på, Steffan har nemlig været på et forskningsophold ved University Of Queensland (UQ) i Brisbane, Australien. Under sit ophold på UQ, besøgte Steffan Professor Michele Sterling og hendes hold af forskere, der er verdens førende forskere inden for piskesmæld (også kaldet whiplash på engelsk) og hvordan dette skal behandles. Specifik fokus for opholdet var at blive opdateret på de nyeste behandlingsmuligheder for personer med Piskesmæld og hvordan dette håndteres bedst i tiden umiddelbart efter ulykken. Døjer du med nakkesmerter og ønsker en vurdering af hvordan vi kan hjælpe dig, så skal kan du skrive til klinikken på info@apexfysio.dk eller ringe på 51951515.

    University of Queensland sign