Opdateret på den nyeste viden om behandling af smerter

    Har du forsøgt at få en tid hos Steffan i den seneste uge, så har du opdaget at det har været mere end almindeligt svært. Steffan har nemlig være til den største internationale kongres om smerte i 2023, EFIC, som blev afholdt i Budapest i Ungarn. På kongressen holdt Steffan oplæg omkring sin forskning inden for nakkesmerter og hvordan man med baggrund i den nyeste viden kan optimere håndtering af nakkesmerter i klinisk praksis. Et af fokusområderne fra Steffan´s oplæg (og temaet fra konferencen) var omkring individualisering af behandling til den enkelte. Eller sagt på en anden måde, vi er alle unikke og dermed skal behandlingen tilpasses den enkelte frem for at alle får den samme behandling. Netop dette fokus på at tilpasse behandlingen til den enkelte er det vi arbejder med hos Apex Fysio.

    På kongressen var der oplæg fra mange af verdens førende forskere indenfor smerteområdet og Steffan er nu vendt hjem efter en uge hvor han er blevet opdateret med den nyeste viden på området. Steffan er tilbage på klinikken i denne uge.