Rygbehandling er ikke “bare” Rygbehandling

    Rygbehandling er ikke “bare” rygbehandling. Det betyder faktisk meget at behandlingen er tilpasset specifikt til den enkelte. Dette er understøttet af et helt nyt studie, der lige er udkommet i det anerkendte tidsskrift The Lancet. Kort fortalt viste studiet at en individuelt-tilpasset behandling, der tilgodeser alle de faktorer, der kan være bidragende til vedvarende smerter (også kalde kroniske smerter) fra ryggen, har en overlegen effekt sammenlignet med sædvanlig behandling. Resultaterne er i takt med et tidligere studie lavet her i Aalborg, hvor man også viste at folk der havde haft rygsmerter i flere år fik det markantbedre på blot 5-8 behandlinger ved anvendelsen af denne tilgang.

    Tilsammen viser studierne, at til trods for at behandling af rygsmerter kan være kompliceret, er der stadigvæk mulighed for at få det markant bedre. Dette kræver dog at behandlingen leveres af specialuddannede fysioterapeuter, der anvender den nyeste forskningsviden i sit arbejde for at opnå de bedste resultater. Hos Apex Fysio har vi i en årrække arbejdet med komplekse problemstillinger relateret til ryg og nakke.

    Hvis du trænger til hjælp for at komme dine rygsmerter til livs skal du være velkommen til at kontakte os på 51951515 eller på info@apexfysio.dk