Nørder og stolte af det!

    Hos Apex Fysio er det efterhånden ikke den store hemmelighed at vi nørder…og det er vi stolte af. Vi nørder i ikke bare at holde os opdateret, men også være med til at skabe ny viden omkring det vi arbejder med, nemlig smerter fra kroppens muskler og led. Et godt eksempel er denne artikel, hvor Steffan har været med til at undersøge den eksisterende forskningslitteratur for at blive klogere på hvorvidt brugen af bløde halskraver i behandling af piskesmæld har en gavnlig effekt sammenlignet med en aktiv tilgang. Artiklen er netop udgivet i det anerkendte internationale tidsskrift Musculoskeletal Science and Practice. Kort fortalt så fandt forskergruppen at selv om man typisk ville få et større udbytte af en aktiv tilgang (fx træning) så er det uklart om/hvorvidt dette kombineret med brug af en blød halskrave ville have en yderligere gavnlig effekt. Artiklen er frit tilgængelig den næste månedstid via dette link: https://authors.elsevier.com/a/1dOw28nLVhjBUJ

    Fortsat god sommer 🙂