Gradvis genåbning – COVID-19

  Kære alle

  Lige inden weekenden kom den glædelige nyhed om at fysioterapiklinikker kan genåbne. Siden Danmark lukkede ned har klinikken kun været åben for videokonsultationer. Selv om video konsultationer i mange situationer er tilstrækkelig for at kunne rådgive og vejlede omkring smerter og hvad man selv kan gøre, så er der nogle problemstillinger hvor et fysisk fremmøde vil være mere hensigtsmæssigt. Derfor er det os en stor glæde at vi nu får mulighed dette igen i de tilfælde hvor det er krævet, hvilket altid vil bero på en individuel vurdering af netop din situation.

  En sådan vurdering klares telefonisk, hvor vi i fællesskab vurderer om din problemstilling kan klares med en videokonsultation eller der er behov for fysisk fremmøde.

  Har du symptomer på COVID-19 smitte (snue, hoste, feber, ondt i halsen, influenza lignende symptomer, kvalme mm. Læs mere om symptomer og andre spørgsmål om COVID-19 på Sundhedsstyrelsens hjemmeside) må du ikke møde op på klinikken, men vil stadig kunne få en videokonsultation. Ved et fysisk fremmøde på klinikken vil der også være nogle ting der er anderledes end de plejer:

  • Der vil ikke være magasiner i venteværelset.
  • Der står håndsprit i venteværelset som du bedes benytte inden du kommer ind.
  • Vi har begrænsede tider til rådighed, da der er afsat 30 minutter mellem en konsultation er afsluttet og frem til den næste kan gå i gang.
  • Mellem hver konsultation vil alle kontaktoverflader (herunder bl.a. dørhåndtag, briks, håndvægte mm.) blive rengjort.

  Alle disse tiltage er for at mindske risikoen for smittespredning.

  Har du nogle spørgsmål til ovenstående, skal du være velkommen til at tage kontakt

  Mvh Apex Fysio