Hvordan slipper jeg af med smerterne når fysioterapeuten holder lukket?

    Her på klinikken gør vi vores for at vi alle kan komme hurtigst igennem denne Corona-krise. Helt specifikt har vi aflyst alle fysiske konsultationer på klinikken. Trods at klinikken er lukket hjælper vi dog stadig folk til at komme af med deres smerter ved hjælp af videokonsultationer. Denne type konsultation har vi brugt i flere år. Hvor videokonsultation tidligere mest var rettet mod dem som kom langvejs fra og dermed kunne spare en køretur på flere timer, er den i dag relevant for alle uanset bopæl. Et hyppigt spørgsmål vi ofte bliver stillet er om en videokonsultation kan erstatte en konsultation i klinikken? Det korte svar er ja, det kan den for kan den for en rigtig stor del. Forskelen ligger selvfølgelig i det at vi kan ikke trykke på det ømme steder på din krop eller lave diverse manuelle test af f.eks. nakken eller skulderen. Resten vil næste være det samme uanset om vi er i samme lokale eller ej. Det præcise svar vil derfor være at en videokonsultation oftest dækker 80-90% af det samme som en konsultation på klinikken vil gøre. Som altid er vores fokus på at give dig en fyldestgørende forklaring på netop dine smerter, samt hvad du selv kan gøre. Du vil modtage øvelser, der er målrettet mod at fjerne eller lindre netop dine gener. Det gode ved øvelser er, at du efter en grundig instruktion selv vil kunne udføre disse. Dermed vil du være godt på vej til selv at afhjælpe dine gener.

     

    Der er mange ting man selv kan gøre for at komme sine smerter til livs. Vi har tidligere skrevet om hyppige smertetilstande, hvor man kan gøre en hel del selv:

     

    Er du i tvivl om du kun kan have gavn af en konsultation ved Apex Fysio over computeren så tag endelig kontakt på 51951515.