Apex Fysio ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår

  Kære alle.

  Vi håber at I alle kan se frem til at nyde julen med dem som I holder af og at I ser frem til et godt 2020. Vi vil gerne have lov at takke for 2019, som har været utrolig indholdsrigt for Apex Fysio. Ud over at vi har haft fornøjelsen af at hjælpe mange af jer, har året budt på mange forskellige begivenheder og aktiviteter i både ind og udland. Vi har undervist sundhedspersonale inden for smerte-, nakke- og rygproblematikker, ligesom vi har deltaget på både nationale og internationale konferencer for at blive opdateret på den sidste nye viden. Netop vores store fokus på at være opdateret på den sidst nye viden er er en del af vores strategi for at sikre at vi forstætter med have Danmarks bedst uddannede fysioterapeuter. Dette fokus har sikret, at en stadig voksende andel af dem vi ser i klinikken er henvist af andre, der har oplevet på egen krop, at en fysioterapeut ikke bare er en fysioterapeut. Faktisk ser vi flere og flere der kommer langvejs fra at få hjælp fra os, fordi de har fået os anbefalet fra nogen af jer. Dermed vil også gerne have lov at sige tak for den tillid I viser os, når I anbefaler venner og familie, at opsøge os hos Apex Fysio, så vi kan hjælpe dem videre. Dette gode ry er vi utroligt stolte over og vi vil fortsætte vores arbejde på at levere fysioterapi på det højeste niveau, så vi kan hjælpe jer med at nå de mål som I har sat for det kommende år.

   

  Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
  Med Venlig Hilsen
  Thorvaldur Skuli Palsson & Steffan Wittrup McPhee Christensen
  Apex Fysio

   

  P.s: Vi ved hvor kedeligt det kan være når uheldet er ude og man pludseligt får ondt og smerterne vinder over julehyggen. Netop derfor har vi i helligdagene lavet nogle enkelte tider til akutte smertefulde problemstillinger i håbet om, at alle kan få en god jul (OBS der er et tillæg for en akuttid uden for normal åbningstid).