Apex Fysio interviewet af JP.dk om udstrækning

  Så er efteråret i gang og for mange betyder det at motion igen bliver prioriteret højt efter en dejlig sommer. Som en del af et træningspas er der mange, der nyder at strække ud efterfølgende. Netop omkring udstrækning er der mange myter og i den forbindelse har Steffan fra Apex Fysio i et interview med Jyllands-Posten været omkring nogle af disse med henblik på at af-/bekræfte dem. Du kan læse artiklen her.

  Hvad siger artiklen?

  Kort opsummeret kan man sige at man kan strække ud hvis man synes det føles rart, men der er mindre, der tyder på at udstrækning er en effektiv måde at forebygge skader på.

  Råd om træning

  Apex Fysio kommer løbende med råd og vejledning, både via vores hjemmeside samt interview med medierne. Sidst blev vi interviewet af DR, som bragte denne artikel, ligesom vi har været med i et radioprogram sammen med forskere fra AAU hvilket blev til både en artikel samt et radioprogram (du finder link til både artikel og radioprogrammet her). På vores hjemmeside har vi tidligere skrevet om træning og smerter samt hvor meget det betyder at vælge en træning som gør dig glad for at opretholde motivationen.

  Problemer med at træne grundet smerter?

  Har du gener fra muskler eller led i forbindelse med træning vil det være en god idé at søge kvalificeret hjælp. Hos Apex Fysio hjælper vi dig gerne med at komme af med dine gener. Book en tid hos os, så vi sammen kan finde frem til hvordan vi bedst hjælper dig videre.