Kontakt os nu - Vi laver også Videokonsultationer

Har du brug for en fysioterapeut?
Ring nu 51 95 15 15 eller udfyld formularen!

      Den perfekte holdning eksisterer ikke!

      Mange har på et eller andet tidspunkt fået at vide, at de gik/løb ”forkert” på fødderne eller at de har en skæv ryg og skal passe på. Dette er bekymringer vi ofte møder på klinikken og heldigvis er det kun i meget sjældne tilfælde noget der overhovedet er relevant. Faktisk er der mange af de bedste sportsfolk i verden der enten har en ”forkert” løbestil eller en ”skæv ryg” uden at det har været en hindring for dem. I linket her, kan I se en kort video det netop fremhæver at en ”skævhed” eller en ”forkert” løbestil ikke er afgørende for hvad du kan rent fysisk. Er du bekymret for hvad du kan holde til, så kontakt Apex Fysio i dag, så vi kan hjælpe dig til at opnå dine mål.