Kontakt os nu - Vi laver også Videokonsultationer

Har du brug for en fysioterapeut?
Ring nu 51 95 15 15 eller udfyld formularen!

   Apex Fysio ønsker jer alle et godt nytår

   Kære alle.
   Vi håber at I har haft en fantastisk jul og at I ser ligeså meget frem til det kommende år som os. Vi vil gerne have lov at takke for 2016, som har været utrolig indholdsrigt for Apex Fysio. Ud over vi har haft fornøjelsen af at hjælpe mange af jer, har klinikken været involveret i mange forskellige aktiviteter. Vi har bl.a. hjulpet Sundhedsstyrelsen med udviklingen af nye kliniske retningslinjer for behandling af ryg- og nakke smerter.
   Nu hvor 2016 er ved at være slut, ønsker vi jer alle et godt og lykkebringende nytår.
   Med Venlig Hilsen
   Thorvaldur Skuli Palsson & Steffan Wittrup Christensen
   Apex Fysio