Ondt i nakken? Nye anbefalinger fra sundhedsstyrelsen.

    Sundhedsstyrelsen har netop udgivet nye nationale kliniske retningslinjer (NKR) for hvordan man bør behandle personer med nyopståede nakkesmerter. Smerterne kan skyldes mange årsager, men kan eksempelvis opstå ved uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Oftest vil symptomerne gå i sig selv efter nogle dage, mens andre gange skal der hjælp til fra en kvalificeret sundhedsperson for at komme ovenpå igen. De nye retningslinjer er rettet mod læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, og andet sundhedspersonale med ønsket om at give et overblik over hvilke typer af behandling der virker samt fraråde dem der ikke er gavnlige. Steffan fra Apex Fysio var en del af arbejdsgruppen, der har været med til at udvikle denne retningslinje. Har du et ondt i nakken så book en tid, så vi kan hjælpe dig af med smerterne.