Kontakt os nu - Vi laver også Videokonsultationer

Har du brug for en fysioterapeut?
Ring nu 51 95 15 15 eller udfyld formularen!

   Apex Fysio´s Julekonkurrence

   Da det snart er den 1. december sætter vi gang julekonkurrence hvor præmien er en chokolade julekalender fra Simply Chocolate i København. Kalenderen indeholder hele 30 stykker chokolade, så er et ekstra stykke på nogle dage. Apex Fysio opfordrer selvfølgelig til en sund livsstil men vi ved alle, at der skal bruges mere energi til at holde sig varm i vinterkulden;0) Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at like vores facebook side og skrive en kommentar om hvorfor det netop er dig eller en ven der skal vinde. Vinderen bliver udtrækkes mandag d. 28/11 -2016. Del endelig opslaget. Konkurrencen er ikke støtte af facebook.
   God Jul
   Med Venlig Hilsen
   Apex Fysio

   julekalender