Hold i ryggen? Nye anbefalinger fra sundhedsstyrelsen.

    Sundhedsstyrelsen har netop udgivet en ny nationale kliniske retningslinje (NKR) for hvordan man bør behandle personer med et akut hold i ryggen. Smerterne skyldes mange årsager, men kan eksempelvis opstå efter havearbejde eller ved at bukke sig ned for at tage sko på. Oftest vil symptomerne gå i sig selv efter nogle dage mens andre gange skal der hjælp til fra en kvalificeret sundhedsperson for at komme ovenpå igen. Med de nye retningslinjer ønsker man at give læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, og andet sundhedspersonale et overblik over hvilke typer af behandling der virker samt fraråde dem der ikke er gavnlige.Thorvaldur fra Apex Fysio var en del af arbejdsgruppen, der har været med til at udvikle denne retningslinje. Har du et ondt i ryggen så book en tid, så vi kan hjælpe dig ud af smerterne.

    LBP