Kontakt os nu - Vi laver også Videokonsultationer

Har du brug for en fysioterapeut?
Ring nu 51 95 15 15 eller udfyld formularen!

      Diskusprolaps? Der er netop udkommet nye anbefalinger

      Sundhedsstyrelsen har netop udgivet ny nationale kliniske retningslinje (NKR) for hvordan man bør behandle personer med en diskusprolaps i ryggen. En diskusprolaps, der er en skade på båndskiven mellem ryghvirvlerne, kan give mange smerter og være hæmmende for den som bliver ramt. Med de nye retningslinjer ønsker man at give læger, kiropraktorer, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale et overblik over hvilke typer af behandling der virker samt fraråde dem der ikke er gavnlige.
      Thorvaldur fra Apex Fysio var en del af arbejdsgruppen, der har været med til at udvikle denne retningslinje. Har du en diskusprolaps, så book en tid, så vi kan hjælpe dig ud af smerterne.